Skip to main content
profielfoto Timo Hoogerwaard

Timo Hoogerwaard

Secretaris
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Timo Cornelis Nicolaas Hoogerwaard, 17 jaar oud en geboren in Capelle aan den IJssel, maar woon nu al 15 jaar in Papendrecht.

Ik doe nu de opleiding media redactiemedewerker op het Da Vinci College in Dordrecht. Ik zit in het eerste jaar. Met deze opleiding leer je bijvoorbeeld artikelen schrijven, interviewen en dingen ontwerpen. In mijn dagelijks leven ga ik van maandag tot vrijdag naar school, ga ik vaak op visite bij mijn buurman en spreek ik veel af met vrienden. Ik luister ook graag muziek, en natuurlijk kijk ik debatten en interviews van Pim Fortuyn terug.

Ik begon interesse te krijgen in de politiek door het begin van de corona-tijd en door het er vaak met mijn buurman over te hebben. Ook begonnen we toen met samen filmpjes van debatten kijken. Ik begon toen al fan te worden van Geert Wilders, helaas werd ik dat toen ook van Thierry Baudet, maar die tijd is gelukkig al voorbij. Even later ontdekte ik de uitspraken van Pim Fortuyn. Een medechristen die zich verzette tegen de radicale islam, massa-immigratie en de afbraak van de zorg. Daar was ik echt van overtuigd. Daarom ben ik bestuurslid van de Jonge Fortuynisten geworden.