Skip to main content
profielfoto Rody Mens

Rody Mens

Publiciteit
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo daar!

Ik ben Rody Mens en studeer momenteel BioMedische Technologie aan de universiteit Eindhoven, waar ik in een studentenhuis woon. Ik wil de gezondheidszorg en educatie in Nederland verbeteren, via zowel het wetenschappelijke veld dat ik momenteel bestudeer, alsook de politiek. Er valt helaas nog veel te verbeteren, maar dit maakt mij ook enthousiast om dat te doen!

Ik hecht veel waarde aan liberteit, omdat ik denk dat het niet alleen een grote factor is, maar een bepalende factor voor het floreren van een samenleving. Er zijn momenteel talloze problemen in het Nederlandse politieke landschap, waar ik niet zozeer van opkijk aangezien dit een van de aspecten is van een steeds meer centraal geplande samenleving.

Ik constateer een verontrustende trend van een algehele achteruitgang van liberteit, niet alleen in Nederland, maar ik denk dat dit een fenomeen is dat vooral de transatlantische wereld verlamt. Dit is ook de reden waarom ik besloot politiek actief te worden. Momenteel scharen veel mensen zich landelijk bijvoorbeeld achter de PVV, terwijl deze partij economisch linkser is dan de SP. Ik denk daarom ook dat er hierdoor meer ruimte is voor de Jonge Fortuynisten!

Ik heb mij aangesloten bij de LPF Eindhoven omdat het momenteel de meest economisch rechtse parlementaire partij van Eindhoven is. Ik heb bewondering voor Pim Fortuyn omdat hij mooie elementen heeft beschreven dat als transitiestappen dienen in een transitiestrategie naar een economisch rechtsere samenleving.

Als je meer over mij zou willen weten, voel je dan vrij om gerust contact op te nemen, danwel aan te spreken op een evenement. 

 Met goede voorspoed,

 Rody Mens, te Eindhoven.